Nu med Nintendo 3DS


Nintendo lancerede en 3D spillekonsol for nogen tid siden. Den har Malthe ønsket sig siden. Nu hjalp jeg ham, og Asger der ville være med på ideen, med at sælge hans Nintendo NDS XL på DBA. Så for en lille mersum der krævede at sparegrisen fik hammeren, fik de købt sig den nye 3DS’er. Wow! Eller.. Skærmen er mindre, konsol er mindre – alt er mindre. Men der er da 3D – såfremt man har et spil med 3D – og det har de så ikke endu. Der er da lidt spil der medfølger – så lidt effekt får de såmænd ud af det nye. Men alligevel. De lader dog ikke til at være skuffet. Men da Malthe et par dage efter overtog min gamle iPhone og Asger synes bedre om vores iPad, er det faktisk begrænset hvor meget det nye dyre legetøj bliver brugt. Hmm.. de minder måske bare om deres far, de rogså elsker gafgets og nyt gear! fars drenge – dyre drenge. Så nu står den på vandgrød et stykke tid. De penge laver jo ikke sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *