At fange en følelse…

Jeg var i weekenden med mine yngste søn på fodboldskole i TFC. Masser af drenge i alderen mellem 6 og 8 år, og masser af forældre. Små hårde drenge der giver den gas som fodboldstjernerne de ser så meget op til, og små drenge der pludseligt kan græde og behøve deres mor til at trøste.
Jeg var heldig lige at fange et øjeblik hvor min grandkusine Lene’s drenge Mads fik behov for trøst ved sin mor efter 3 lange fodboldskole dage hvor alle hvor godt trætte og hvor der ikke skulle så meget til for at ændre den lille ‘plæneklipper’ til en lille grædende dreng.
Jeg synes billedet udtrykker ømhed og kærlighed, og billedet er samtidigt universelt da alle kan identificere sig med Mads og lene på billedet da man ikke ser deres ansigter, og endnu mere da Lene er lys og Mads mørk. Fantastisk heldigt at fange det øjeblik. Tak til Lene fordi jeg må bruge billedet!

 

 

Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *