TEMA: Min Passion – Musik


Jeg havde snakket med Charlotte Rolighed et par gange og fattet interesse for hendes historie og søde væsen, samt hendes meget meget smukke ansigt. Charlotte bor i Thisted med sin familie. Hun er oprindeligt født i Columbia, hvorfor hun har den smukke mørke glød samt de brune øjne. Hun er kun 14 år og går på en musiktalent linie. Om musiklinien kan nævnes at den er etableret for at give særligt motiverede og talentfulde elever på Thisted Musikskole mulighed for intensiv undervisning og dermed forøge den musikalsk udvikling. Målet for undervisningen er at sætte fokus på talentudviklingen i Thisted Kommune, og samtidigt at kvalificere eleverne til optagelse på Musikalsk Grundkursus (MGK).
Charlottes passion ER musik. Hun har altid elsket musik, men aldrig rigtigt troet på at hun kunne noget. Men første gang hun sang “viste jeg bare at det, var det jeg skulle”, som hun fortæller mig. “Jeg kan ikke forstille mig at jeg skal lave andet end musik. Det eneste tidspunkt jeg føler mig virkelig speciel er når jeg synger,skriver sange eller laver musik”.
Jeg fik Charlotte ind i studie og sammen legede vi med forskellige opstillinger – jeg forsøgte mig lidt frem for at finde det udstryk der bedst fortalte historien og viste passionen. Jeg håber at det er lykkes.


Charlotte har sin egen blog hvor du kan læse om de tanker hun gør sig – absolut værd at følge med i HER.

 

 

Comments

 1. Neo says

  Gode billeder, men jeg synes man efter den fine indledning mangler en afslutning ala, hvordan hun synes hendes passion kommer ud gennem dine billeder.

  • stengaard says

   Hej Severin – tak for din kommentar. Det kan der være en pointe i – det vil jeg prøve at skrive ind. Takker.

 2. Neo says

  Gode billeder, men jeg synes man efter den fine indledning mangler en afslutning ala, hvordan hun synes hendes passion kommer ud gennem dine billeder.

  • stengaard says

   Hej Severin – tak for din kommentar. Det kan der være en pointe i – det vil jeg prøve at skrive ind. Takker.

 3. Kim says

  Hej Bro

  Synes det sidste billede hvor hun sidder med hånden for munden,virker meget naturligt og uopstillet, men hvad ved jeg….jeg er jo ikke prisvindende kanonfotograf 😉

  • stengaard says

   Hej Bro’ – tak for din kommentar, og netop det billede du nævner ER naturligt da det er et ‘fejlskud’ – og de kan nemlig ofte være de bedste :)

 4. Kim says

  Hej Bro

  Synes det sidste billede hvor hun sidder med hånden for munden,virker meget naturligt og uopstillet, men hvad ved jeg….jeg er jo ikke prisvindende kanonfotograf 😉

  • stengaard says

   Hej Bro’ – tak for din kommentar, og netop det billede du nævner ER naturligt da det er et ‘fejlskud’ – og de kan nemlig ofte være de bedste :)

 5. says

  Hej igen Morten. Tak for indlægget, det er super cool skrevet.
  Jeg synes dine ideer med at ligge forskellige instrumenter og noder på gulvet var en fed ide.
  Synes det viser at jeg er vild med musik, men ikke kun med et instrument men med mange!
  Alt i alt, fedt gjort! Du super dygtig og flink! :)

  • stengaard says

   Tusinde tak for din kommentar Charlotte – Er glad for at du har det som du nævner med vores shoot. Dejligt. Tak for ros!

 6. says

  Hej igen Morten. Tak for indlægget, det er super cool skrevet.
  Jeg synes dine ideer med at ligge forskellige instrumenter og noder på gulvet var en fed ide.
  Synes det viser at jeg er vild med musik, men ikke kun med et instrument men med mange!
  Alt i alt, fedt gjort! Du super dygtig og flink! :)

  • stengaard says

   Tusinde tak for din kommentar Charlotte – Er glad for at du har det som du nævner med vores shoot. Dejligt. Tak for ros!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *