Bandfoto – Yellow Car


Jeg blev kontaktet af bandet Yellow Car der gerne ville have taget nogle ‘professionelle’ bandfotos som pressemateriale til brug for deres deres plakater, aviser, website, promotionfirma, osv. Som altid når musik er involveret er jeg et nemt offer og sagde selvfølgelig ja tak – med kyshånd og ydmyghed, fordi de valgte netop mig.
Jeg besøgte dem i deres øvelokale, og hørte dem spille et eller 2 sange. Dygtige er de. Deres musik er populær kopi musik. Forsangerne er en smuk pige der hedder Sofie Alstrup. Jeg havde straks jeg så hende en ide om at HUN burde være deres blikfang og trækplaster.
Vi snakkede over en kop kaffe om hvad type af billede det skulle være for et band som dem. Vi ville gerne i naturen – skov eller lignende. Jeg afviste til en start deres oplæg om at bruge en gul bil, fordi jeg syntes det var for oplagt med navnet. Men senere kom jeg på en ide hvor jeg synes bilen ville være super, og bandet havde mulighed for at låne en fed lille gul boble. Således blev det – og de fik deres vilje :)
Vi mødtes en søndag eftermiddag – efter at den gamle her havde fået sin ‘morfar’. Martin fra bandet havde fundet et fedt sted med en grussti og udsigt over marker og vand. Da boblen ikke selv kunne køre blev den slæbt rundt og, ikke uden problemer og anstrengelser, ind af den lille grussti.

Vi fik sat setuppet med personer og bil, Sofie i front og drengene og bilen der skulle ’skubbes’ i baggrunden. Et 580 flash bag softbox blev placeret lige foran Sofie og en 580 flash blev sat i marken pegende ind på drengene ved bilen. På med vidvinklen, mit Canon 17-40mm objektiv. Alt klappede. Historien i billedet er naturligt nok at Sofie, den smukke forsanger, er en diva der absolut ikke hjælper til med de praktiske problemer. Sjov historie der rammer ironien, og slet ikke virkeligheden for Sofie er alt andet end arrogant. Ligeså er drengene i bandet nogle fantastiske søde fyre.

Bagefter ned i Eshøj skov, hvor jeg dog havde lidt flere problemer med lyset. Men det lykkes alligevel at få et par rigtigt flotte mere standard bandbilleder. Alle i bandet er utroligt søde, og det var derfor afslappende og sjovt at lave shoot med dem.

Tak til Sofie og resten af bandet for en god dag.

Info:
Band: Yellow Car.
Booking: MusikEvent.

Thisted, d. 27. Maj 2012.
Photo © Morten Fjord Stengaard.

 

 

Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *