Billede i ‘Retriveren’

Dette viste sig at være det hidtil største oplag jeg har fået vist et af mine billeder i – endda uden selv at vide det. Hvordan nu det?
Vores genbo Aase Wigh Kristensen’s hund Razzle, fotograferede jeg da den var hvalp sidste sommer (sommeren 2011) og det billede pryder forsiden af bladet ‘Retriveren’ i  april måned 2012.  Jeg var ikke klar over at billedet blev brugt ej heller forslået til forsiden, så da jeg blev vist bladet af Aase tænkte jeg blot da jeg så forsiden at det da var et godt billede. Så gik det langsomt op for mig at det var et jeg havde taget…

‘Retriveren’ går ud til 5.-6.000 mennesker så vidt jeg hørte efter, plus at dette oplæg samtidigt er tema oplæg der blev brugt på årets Outdoor messe 2012 i Odense, hvor mere end 1.500 besøgende tog bladet med hjem.
Det er altså en sjov og dejlig ting at finde ud af – og det gør mig sa stolt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *