På plakaten…

Det er en utrolig dejlig følelse at se sine fotos blive brugt og/eller udstillet – en slags blåstempling af at det holder.
Da jeg i fredags ville høre kopibandet Yellow Car spille på årets ‘Malle Strandfest’ i Sennels ved Thisted, så jeg der billedet af Yellow Car på plakaten. Billedet af Yellow Car blev fotograferet for et par måneder siden en flot solskinsdag, og er tidligere beskrevet i dette indlæg.
Billedet på plakaten virker rigtigt godt. Som forventet er netop dette billede, med forsanger Sofie i forgrunden og resten af bandet der skubber til en gul boble, perfekt blikfang. Det gule, boblen, den smukke Sofie og historien i billedet med ‘divaen’.
Yellow Car spiller rigtig god kopimusik af den populære slags, og forsanger Sofie synger som en engel. De kan få rigtigt mange danse jobs fremover.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 − = 1