På plakaten…

Det er en utrolig dejlig følelse at se sine fotos blive brugt og/eller udstillet – en slags blåstempling af at det holder.
Da jeg i fredags ville høre kopibandet Yellow Car spille på årets ‘Malle Strandfest’ i Sennels ved Thisted, så jeg der billedet af Yellow Car på plakaten. Billedet af Yellow Car blev fotograferet for et par måneder siden en flot solskinsdag, og er tidligere beskrevet i dette indlæg.
Billedet på plakaten virker rigtigt godt. Som forventet er netop dette billede, med forsanger Sofie i forgrunden og resten af bandet der skubber til en gul boble, perfekt blikfang. Det gule, boblen, den smukke Sofie og historien i billedet med ‘divaen’.
Yellow Car spiller rigtig god kopimusik af den populære slags, og forsanger Sofie synger som en engel. De kan få rigtigt mange danse jobs fremover.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *