Logo

Blog ‘n’ Roll Doggy

Thisted FC – recycling


Ja titlen siger måske ikke det hele, men pointen er at begge mine sønner, Malthe fra 2003 og Asger fra 2006, nu spiller fodbold i TFC. Af eprsonlige årsager gør det godt at se – dels at det vækker minder og dels at jeg bare elsker fodbold.
Da jeg var dreng spillede jeg i den stribede TIK trøje, TIK som i dag hedder TFC. Deres onkel Kim spillede i samme trøje. Mange gode minder er forbundet med den trøje.
Jeg synes at trøjen klær’ dem begge – håber at de holder ved og får samme fornøjelse af sporten som jeg og deres onkel.

Tagged as: , ,

3 Comments

  1. Skønt, det ser ud til at være et par gode fodboldspillere du har der! Skøn historie med fodboldtrøjen :)

  2. I simply want to say I am just new to blogs and certainly enjoyed your web site. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You actually have beneficial well written articles. Cheers for sharing with us your blog.

Leave a Response