Beautyshot med et twist


Jeg fik en pludselig og impulsiv samt heldig fotoshoot med Cecilie Skov. Jeg har fotograferet hende en del siden jeg startede med model/portræt fotografering. Det gør det nemmere at prøve nye ting fordi barrierer er nede og erstattet af tillid og tryghed til hinanden samt til hinandens formåen som henholdsvis fotograf og model.
Cecilie havde noget hun gerne ville prøve af, og da jeg alligevel var ved at sætte udstyr op til et shoot den næste dag, kunne hun da lige kikke forbi og vi kunne prøve det af. Som sagt så gjort. Jeg bad hende tage lidt forskellige ting med, så som briller. Cecilie havde selv lagt sin make-up som var meget særpræget og super cool. God ide hun havde fået. Vi udviklede undervejs forskellige historie, så som den utilfredse prinsesse osv. og nye udtryk blev forsøgt. Vi valgte at hendes hår skulle være glat og tilbage, så ansigtet med den cool makeup blev mere markant. Det var et godt shoot. Det var sjovt og virkelig udbytterigt.

Svømmebriler blev der også prøvet af – jeg ved ikke hvor jeg havde den ide fra, men det fungerede super synes jeg.

I Photoshop CS6 legede jeg med enkelte af billedernes baggrund. Det var forholdsvis nemt da baggrunden var hvid. Jeg er vild med det der kom ud af det.

Jeg håber at Du kan li det. Smid en besked…

Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *