På job med model Nadia Grøn

Jeg var så heldig at få lov at fotografere den smukke Nadia Grøn, en lækker sommerdag ved Vandet sø ved Thisted. Nadia Grøn deltager i øjeblikket i skønhedskonkurrencen ‘Queen Of Scandinavia 2012’, og uden helt at vide ret meget om det så er det en prestigefyldt titel at vinde. Og smuk det er Nadia. Og sød. Så det var så absolut en fornøjelse at skyde denne dag.
Vandet sø er et smukt sted med badebro, siv, træer – og på dagen også græssende køer. Og netop køer har jeg længe ønsket at få med i et shoot – og de stod tilfældigvis på dagen lige hvor vi skulle skyde. Holy cow.
Vi fik slæbt alt fotoudstyr, og Nadias kæmpe rejsekuffert fuld af tøj, helt ned til søen. Vi kikkede alt tøj igennem, og jeg havde forestillet mig noget smukt, simpelt og romantisk – en hvid bomuldskjole eller lignende. Da vi stod ved køerne blev en cowboyhat hun havde medbragt pludseligt meget aktuel. Cowgirl blev temaet for resten af shootet da det gav den kant der adskiller det fra andre lignende ‘pige-ved-sø’ billeder.
Af lys brugte jeg primært min Canon Speedlite 580 bag en Beautydish plus en ekstra fri 580’er som kantlys. Op imod solen hele tiden så hun ikke fik solen i øjnene.
Det nederste billede her er jeg selv vildt vildt glad for – det er i mine øjne utroligt smukt, og måske et af de smukkeste jeg har været med til at frembringe.
Håber at du kan lide det, samt lige smider en tilkendegivelse.

Comments

 1. Nadia Grøn (model) says

  Helt enig med Mortens vise ord. Havde set meget frem til shootet efter i en længere periode at have fulgt lidt med i Mortens arbejde, og valgte derfor at kontakte ham. Vi havde før shootet en rigtig god kommunikation om hvilke forventninger og tanker vi havde gjort os, og udvekslede vores idéer og fastsatte en dato. Vi snakkede om morgenen dagen derpå om vejr og vinden inden jeg satte kursen mod Thisted. Tiden gik super hurtigt, og Morten arbejdede rigtigt professionelt og var dygtig til at byde ind med idéer, og sige hvad der ikke fungerede og hvad der fungerede rigtig godt. Efter mange timers seriøs, sjov og hyggelige fototimer sagde vi farvel, og jeg havde en god mavefornemmelse om resultatet. Dette var med god grund – Her ser i ihvertfald resultatet! Jeg er ihvertfald stolt og synes Morten har gjort en fantastisk indsats. TAK! :-)

  – Nadia Grøn

  • stengaard says

   Tusinde tak Nadia – det er smukke og flotte ord, der varmer dybt! Det gør mig meget glad at høre :)

   Jeg vil til enhver til takke ja til et shoot med dig igen!

   /Morten

 2. Nadia Grøn (model) says

  Helt enig med Mortens vise ord. Havde set meget frem til shootet efter i en længere periode at have fulgt lidt med i Mortens arbejde, og valgte derfor at kontakte ham. Vi havde før shootet en rigtig god kommunikation om hvilke forventninger og tanker vi havde gjort os, og udvekslede vores idéer og fastsatte en dato. Vi snakkede om morgenen dagen derpå om vejr og vinden inden jeg satte kursen mod Thisted. Tiden gik super hurtigt, og Morten arbejdede rigtigt professionelt og var dygtig til at byde ind med idéer, og sige hvad der ikke fungerede og hvad der fungerede rigtig godt. Efter mange timers seriøs, sjov og hyggelige fototimer sagde vi farvel, og jeg havde en god mavefornemmelse om resultatet. Dette var med god grund – Her ser i ihvertfald resultatet! Jeg er ihvertfald stolt og synes Morten har gjort en fantastisk indsats. TAK! :-)

  – Nadia Grøn

  • stengaard says

   Tusinde tak Nadia – det er smukke og flotte ord, der varmer dybt! Det gør mig meget glad at høre :)

   Jeg vil til enhver til takke ja til et shoot med dig igen!

   /Morten

Trackbacks

 1. […] Senere samme måned skulle jeg lave et photoshoot med den smukke model Nadia Grøn – en lækker sommerdag ved Vandet sø ved Thisted. Nadia Grøn deltog i skønhedskonkurrencen ‘Queen Of Scandinavia 2012′, og uden helt at vide ret meget om det så er det en prestigefyldt titel at vinde. Og smuk det er Nadia. Og sød. Så det var så absolut en fornøjelse at skyde denne dag. Billedet blev udtaget til diverse konkurrencer. Læs mere HER. […]

 2. […] Senere samme måned skulle jeg lave et photoshoot med den smukke model Nadia Grøn – en lækker sommerdag ved Vandet sø ved Thisted. Nadia Grøn deltog i skønhedskonkurrencen ‘Queen Of Scandinavia 2012′, og uden helt at vide ret meget om det så er det en prestigefyldt titel at vinde. Og smuk det er Nadia. Og sød. Så det var så absolut en fornøjelse at skyde denne dag. Billedet blev udtaget til diverse konkurrencer. Læs mere HER. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *