Logo

Blog ‘n’ Roll Doggy

Vinderbillede i ZOOM Nr. 5 – 2012

Med posten i dag arriverede ZOOM nr. 5 i 2012. Uden de store forventninger bladre jeg op  - og ser som noget af det første mit eget billede (altså et billede jeg har fotograferet) under oversigten. Bladre hurtigt ind under Grand Prix, som det hedder, og finder der at mit indsendte billede har vundet.

Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
17mm
Aperture
f/8
Exposure
1/320s
ISO
100

Billedet af den smukke Bibi er taget i Stenbjerg ved Vesterhavet og Thisted, i forbindelse med Bibi og Tomas’ bryllup. Jeg fik heldigvis lov til at vise enkelte frem. Dette billede er et af de smukkeste jeg har taget, så at andre også synes det, især anerkendte fotografer som de der her har valgt det som vinder, det gør mig stolt.

Som vinder med det bedste billede modtager jeg et Canon G1 kamera.

Jeg har tidligere haft følgende billeder med i Zoom, med en tidligere vinder i blandt:
ZOOM nr. 5 2011

ZOOM nr 5 2011 (vinder)

ZOOM nr. 6 (hattrick)

ZOOM nr. 1 2012

ZOOM nr. 4 2012

Tagged as: , , ,

1 Comment

Trackbacks

  1. Tilbageblik på året der click…. | Fjord Stengaard Blog

Leave a Response