Vinderbillede i ZOOM Nr. 5 – 2012

Med posten i dag arriverede ZOOM nr. 5 i 2012. Uden de store forventninger bladre jeg op  – og ser som noget af det første mit eget billede (altså et billede jeg har fotograferet) under oversigten. Bladre hurtigt ind under Grand Prix, som det hedder, og finder der at mit indsendte billede har vundet.

Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
17mm
Aperture
f/8
Exposure
1/320s
ISO
100

Billedet af den smukke Bibi er taget i Stenbjerg ved Vesterhavet og Thisted, i forbindelse med Bibi og Tomas’ bryllup. Jeg fik heldigvis lov til at vise enkelte frem. Dette billede er et af de smukkeste jeg har taget, så at andre også synes det, især anerkendte fotografer som de der her har valgt det som vinder, det gør mig stolt.

Som vinder med det bedste billede modtager jeg et Canon G1 kamera.

Jeg har tidligere haft følgende billeder med i Zoom, med en tidligere vinder i blandt:
ZOOM nr. 5 2011

ZOOM nr 5 2011 (vinder)

ZOOM nr. 6 (hattrick)

ZOOM nr. 1 2012

ZOOM nr. 4 2012

Trackbacks

  1. […] I juni måned bliver jeg lokket til at skyde nogle billeder af et brudepar. Jeg skulle udelukkende tage parbillederne efter selve vielsen, og fik så mange timer om eftermiddagen som jeg havde brug for. Det endte med at blive en super opgave. Vi henlagde det til klitterne ved Stenbjerg ved Vesterhavet. Tomas og Bibi ville gerne have det utraditionelt – og det håber jeg lykkedes. I hvert fald fik jeg dette vellykkede billlede af Bibi. Billedet vandt en ‘etape’ i magasinet Zoom for bedste billede. […]

  2. […] I juni måned bliver jeg lokket til at skyde nogle billeder af et brudepar. Jeg skulle udelukkende tage parbillederne efter selve vielsen, og fik så mange timer om eftermiddagen som jeg havde brug for. Det endte med at blive en super opgave. Vi henlagde det til klitterne ved Stenbjerg ved Vesterhavet. Tomas og Bibi ville gerne have det utraditionelt – og det håber jeg lykkedes. I hvert fald fik jeg dette vellykkede billlede af Bibi. Billedet vandt en ‘etape’ i magasinet Zoom for bedste billede. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *