Muskel- og skyggespil

Vidste ikke rigtigt hvad overskriften skulle være – men egentlig passer den meget godt da indlæg handler om leg med muskler og skygger. Jeg havde i mit hjemmestudie fået besøg af 2 bodybuildere (Anders og Line) kun 2 uger før de skulle stå på scenen til DM i bodybuilding. Deres form var derfor super skarp. Cut to the bone. Da jeg selv har en baggrund som bodybuilder udøver og bl.a. var med på det Danske Landshold i 1986 til de Nordiske Mesterskaber (hvor jeg fik bronze) er det vildt spændende at arbejde med kroppen med mit kamera.
Opstillingen jeg havde valgt for dagen var stort set ens med det jeg havde lavet med Louise Yde på et tidligere (“prisbelønnet“:)) shoot.
Jeg havde dog investeret i 2 stk. striplights som gjorde det nemmere dels at have plads til et stk. på hver side af model på den trange plads i salonen hvor studiet rulles ud, og dels at kontrollere lysets retning en smule bedre. Anders på dette billede har dog drejet kroppen en smule så lyset falder anderledes en lige på fra hver side. Desuden havde jeg en flash bagved pegende op på den hvide baggrund, og forfra et modellys hvor jeg ikke benyttede flashdelen.

Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/1000s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/1000s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/1000s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/1000s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/1000s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/1000s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/1000s
ISO
100
Exif: Brændvidde 85, Blænde 2.8, Lukkertid 1/1000, ISO 100.
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/5
Exposure
1/500s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/5
Exposure
1/500s
ISO
100


Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
50mm
Aperture
f/4
Exposure
1/400s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
50mm
Aperture
f/4
Exposure
1/400s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
50mm
Aperture
f/4
Exposure
1/400s
ISO
100

Line stod på dette billede stort set med samme vinkel til lamperne.
Exif: Brændvidde 85, Blænde 2.8, Lukkertid 1/1000, ISO 10

Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/2.8
Exposure
1/1000s
ISO
100Line stod på dette billede stort med samme vinkel  til lamperne.

Comments

 1. says

  Jeg har flere gange, siden du posted dette billede, siddet og kigget på det, for ligesom at finde ud af hvad jeg synes om det. Jeg kunne godt tænkt mig en mindre blænde f.eks. f/11 istedet for de f/2.8, det tror jeg ville have givet et “stærkere” billede. Jeg kan rigtig godt lide dit lysspil, utroligt så meget et par striplights kan gøre ved et billede.

  /Rasmus

  ps. jeg har lige postet, på http://www.rasmusaabo.com, nogle billeder fra mit første “rigtige shoot”, håndbold kamp mellem Virum og Roskilde. Check it out :)

  • stengaard says

   Jeg forstår hvad du mener og skal ikke afvise at det vil være godt, men jeg kan bare godt lide dygdevirkningen det giver når noget står skarpt og andte ikke gør – for mig er det med til at adde volume. Men tak for input, som jeg tager med til næste gang.

   Jeg tager et kik på dit site :)

 2. says

  Jeg har flere gange, siden du posted dette billede, siddet og kigget på det, for ligesom at finde ud af hvad jeg synes om det. Jeg kunne godt tænkt mig en mindre blænde f.eks. f/11 istedet for de f/2.8, det tror jeg ville have givet et “stærkere” billede. Jeg kan rigtig godt lide dit lysspil, utroligt så meget et par striplights kan gøre ved et billede.

  /Rasmus

  ps. jeg har lige postet, på http://www.rasmusaabo.com, nogle billeder fra mit første “rigtige shoot”, håndbold kamp mellem Virum og Roskilde. Check it out :)

  • stengaard says

   Jeg forstår hvad du mener og skal ikke afvise at det vil være godt, men jeg kan bare godt lide dygdevirkningen det giver når noget står skarpt og andte ikke gør – for mig er det med til at adde volume. Men tak for input, som jeg tager med til næste gang.

   Jeg tager et kik på dit site :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *