Night at the Disco – Photoshoot

Jeg var så heldig at få en aftale i stand med den flotte Anna Due. Anna er en ung pige på omkring de 20 år, som p.t. bor i Thisted, men som går og venter på det næste eventyr. Og eventyret kan med rette vente spændt på hende.

Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/4
Exposure
1/60s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/4
Exposure
1/60s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/4
Exposure
1/60s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/4
Exposure
1/60s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/4
Exposure
1/60s
ISO
100

Shoot valgte vi at lægge på Diskotek Duen, der er Anna’s forældres diskotek midt i Thisted by. Der er en tilhørende pub som vi brugte til lidt cafe-stemnings billeder. Jeg havde ingen planlagte ideer, for kendte knap stedet (kun fra da jeg selv gik  byen meget gamle dage hvor Anna end ikke var tænkt på), og havde heller ikke mødtes med Anna før. Stedet og Anna måtte vise vejen for hvad der passede at skyde.
Et af stederne vi skød var på dansegulvet. Jeg valgte at have to flashlights bag softbox i hver side af Anna, for at skabe lidt skyggevirkning og effekt. Anna har en smuk hud, og intet sidder forkert, så såvel skygger og efterfølgende hård efterbehandling med masser af Clarity og Kontrast, kunne udnyttes uden at skulle tænke på at skjule dårlig hud eller rynker osv.
Jeg brugte til ovenstående shoot mit Canon 85mm 1.8. Skød på blænde 4, lukkertid 1/60s og ISO 100.

Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/4
Exposure
1/100s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/4
Exposure
1/100s
ISO
100

Ved næste skud samme sted så jeg en mulighed i at vende den flotte Anna om og lave et billede der havde karakter af lidt forførelse. Og da jeg stadigvæk benyttede skygger og den hårde efterbehandling blev det ikke søgt, men råt. Stadig min 85mm, blænde 4 men lukkertid på 1/100s.

Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
50mm
Aperture
f/4
Exposure
1/100s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
50mm
Aperture
f/4
Exposure
1/100s
ISO
100

Anna ville gerne have lidt full body billeder, til brug for eventuelle blade, og det prøve jeg igen at udnytte placeringen på dansegulvet til. Dog måtte jeg op på en stige for at undgå en bar bagved Anna med en masse forstyrrende flasker. Derfor blev vinklen en anelse mere oppefra en jeg ønskede det.
Til det billede brugte jeg min 50mm 1.8, med blænde 4, lukkertid 1/100s og ISO 100.

Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/4
Exposure
1/60s
ISO
100
Camera
Canon EOS 5D Mark II
Focal Length
85mm
Aperture
f/4
Exposure
1/60s
ISO
100Sidste billede er skudt med Canon 85mm igen, på blænde 4, lukkertid 1/80s og ISO 100.

 

Comments

  • stengaard says

   Tusinde tak Rasmus – tak for din besked, og for de flotte ord.

   Jeg er enig – billed nr. 2 er også min favorit :) Glad for at du ser de samme ting som jeg i billedet. Så er det jo lykkedes rimelig godt.

   Keep it comming…

  • stengaard says

   Tusinde tak Rasmus – tak for din besked, og for de flotte ord.

   Jeg er enig – billed nr. 2 er også min favorit :) Glad for at du ser de samme ting som jeg i billedet. Så er det jo lykkedes rimelig godt.

   Keep it comming…

Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *