Nyt musik du bør høre…

Det er læneg siden at jeg har taget mig tiden lige at anbefale nye album udgivelser på bloggen. Men nu kan jeg slet ikke lade være. For der er kommet lækkerier!

Matthew Dear, ‘Beams’.

Jeg har faktisk aldrig hørt om mister Dear førend jeg ved tilfælde lyttede til dette album på Spotify via deres fede tjeneste hvor man kan se anmeldelser fra feks Gaffa mens man lyttr til musikken. Det skulle blive en rigtig god investering i tid lige at klikke på ham.
Inspirationen er, jf. Soundvenue som giver album 4 af 6 stjerner, hentet hos store melodiskabere som Daniel Lanois, David Byrne og David Bowie. Og den reference kan jeg sagtens høre – og kun glædes over da netop de kunstnere er blandt mine favoiritter. Det er vellyd, velproduceret. Det er finurlige lyduniverse med god brug af elektronisk spor og luftige melodier. Gentagelser af lydbilleder er det bærende, og sammen med den gennemførte produktion, giver det et festligt og samtidigt melankolsk velgennemtænkt lydbillede. En stor oplevelse at lytte til.

 

Wild Nothing, ‘Nocturne’.

Hold op det er lækkert. Omend jeg endnu har svært ved at adskille sangene, så er de blot alle båret af en smuk romantisk repetativ lyd, der sammen med sangerens stemme, får mig til at føle jeg ligger på en mark og kikker op på de forbipasserende skyer.

Pulsen kommer ned, og humøret stiger, ved gennemlyt af Nocturne. Det er poetisk 80’er new wave der henfører mig til lydbilleder fra store navne som OMD, der var et af mine absolut favoritter fra dengang vi gik i cyklamefarvet tøj. Det er smukke popmelodier, kædet sammen på smukkeste vis.
Bliver det kedeligt i længden? Måske. Men indtil da vil jeg nyde det.

Vil nævne at VETO netop er udkommet med nyt album kaldet ‘Sinus’. Giv det en lytter!

Skriv hvad DU har af ny musik du vil anbefale MIG at lytte til!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *