Logo

Blog ‘n’ Roll Doggy

Mine passioner

Ud over fotografering, som egentlig er en relativ sen tilkommet passion, så har jeg 2 af ældre dato.

bodybuilding

Jeg startede med at dyrke Bodybuilding tilbage i 1981 – sådan cirka. Vi løftede jern i den lokale svømmehals træningscenter. Thy Hallen. Senere blev der lavet et nyt træningscenter i Thisted, som en forening jeg var med til at stifte, der hed Studie 7 – og hedder det stadig for fungerer forsat. Jeg flyttede til Silkeborg i 1984, hvor jeg begyndte at træne i Body Style. Det udviklede sig til en ret stor passion, og pludseligt stillede jeg op til konkurrencer og blev bl.a i 1986 udtaget til det Dansk Landshold og stillede op til de Nordiske Mesterskaber.

Meritter:
- 1985: Begyndermesterskaber (6. plads?)
- 1985: Jyske Mesterskaber (1. plads)
- 1985: Danmarks Mesterskaber (3. plads?)
- 1986: Nordiske Mesterskaber (3. plads)
224721_7566429486_5802_n


musik

Meget tidligt begyndte min interesse for musik – også udøvende. Jeg begyndte i Thisted Garden hvor jeg bl.a. spillede trompet (cornet). Her lærte jeg noder og basis for min musikalske interesse blev lagt. Dette sammen med at jeg ved min onkel Tage, der spillede orgel men reelt har spillet alt og i alle mulige bands, blev ansporet til at spille. Min onkel og moster havde en restauration hvor jeg opholdte mig mange weekender, hvor der spillede alle mulige bands – lokale som Ole & De Andre eller nationale som Birthe Kjær, Peter Belly og Gustav Winkler. Jeg nød det.
Jeg begynde selv at spille orgel, foruden trompet, senere til kirkeorgel og senere igen i gymnasiet blev det til klaver. Jeg spillede i lidt bands, på bl.a. keybords eller bas. Da jeg flyttede til Silkeborg og bodybuilding fyldte meget spillede jeg ikke musik mere, så først da jeg kom til Århus i 1990 begyndte jeg igen – denne gang ved et tilfælde som trommeslager i et band der spillede kopimusik og tog ud til alle mulige arrangementer. Jeg sad bag trommerne i ca. 7 år. Da jeg kom tilbage til Thisted, stoppede jeg med bands, solgte trommerne. Senere kom der et el-klaver i huset, og skrev da også en melodi som jeg fremførte til mit bryllup med min kone Birthe – men ellers bliver det i dag kun brugt juleaften.

foto

Da jeg i 2008 tog kameraet til mig viste jeg ikke hvor det bar mig hen – men det har udviklet sig i heldig retning. Jeg elsker min hobby, og nyder frembringelsen af billeder og historier. Jeg nyder endvidere hvis jeg i dag kan kombinere fot med mine andre passioner, musik og bodybuilding, og tager defor gerne billeder af bands og musikere samt bodybuildere og andre fitness personer.

Leave a Response